Josephine Philip

…har en fortid i bands som Darkness Falls, JaConfetti og Favalachic. Nu er hun på trapperne med sit debutsoloalbum We Get Lost and Found, der udkommer den 20. maj.

Sanger, sangskriver og Autor-medlem Josephine Philip er dette forår ude med singlen ”Little Boy”, der slutter sig til bl.a. ”Call My Name” og ”The Clue” som singleforløbere for hendes solodebut.

”Lige nu er jeg i gang med at færdiggøre de sidste detaljer i forbindelse med udgivelse af mit debutsoloalbum, We Get Lost and Found, der udkommer den 20. maj 2022. Det er det første album, jeg udgiver solo i mit eget navn, og jeg udgiver det på mit og min partner Hannah Schneiders fælles pladeselskab Midnight Confessions,” siger Josephine.

”Det føles ret specielt i denne mærkværdige og voldsomme tid, vi lever i – som næsten ikke er til at bære – og derfor føler jeg mig meget privilegeret og glæder mig meget til at udgive det og spille min første koncert i forbindelse med udgivelsen på Vegas Ideal Bar den 25. maj,” fortæller hun.

Ved siden af solomaterialet arbejder Josephine på nye værker sammen med Hannah Schneider i projektet Philip I Schneider. Josephine Philip er også en del af duoen Darkness Falls, og tidligere også popduoen JaConfetti og skabandet Favelachic. De senere år har hun desuden også lavet musik med Trentemøller og tyske Christian Löffler.

Se mere på Josephine Philips Instagram og officielle Facebook-side.

Josephine Philip: “Little Boy” (live session, 2022)