Terkel Atsushi Røjle

Dansk-japanske Terkel Atsushi Røjle alias Atusji er et af Autors splinternye medlemmer i 2022, hvor vi har kunnet byde 100 nye sangskrivere og komponister velkommen.

“Jeg hedder Terkel Atsushi Røjle, og laver musik under navnet Atusji. Stavet således, fordi jeg blev træt af at blive spurgt hvorfor ‘sushi’ indgår i mit navn,” skriver Terkel til os, og fortæller om, hvad han arbejder med pt.:

“Jeg arbejder på en kommende udgivelse. Jeg synes egentlig, det er sjovest at lave musik, når jeg hele tiden vender ryggen til det, jeg lavede tidligere – i hvert fald på nogle parametre, I guess. Så lige nu jeg gør alt, jeg kan, for at skuffe mig selv anno 2020. Selvom jeg også kan værdsætte min musik fra dengang. 

Det lyder måske banalt, men jeg er ret glad for tiden. Så udfordringen er at prøve at lave musik ud fra det ståsted. Det glæder jeg mig ret meget til at vise.”

Atusjis igangværende musikalske trilogi hedder Soapbox, Vol. 1, 2 og 3. En sæbekasse er sådan en, man stiller sig op på, når man vil hæve dig over mængden og gøre opmærksom på sig selv. Det er netop det, Atusji vil. Med et miks af R&B, indie og singer-songwriter er Soapbox en slags åben dagbog fyldt med hemmeligheder, Auto-Tune og melankoli.

Atusji har desuden spillet på Roskilde Festival og Spot Festival, været udvalgt til Vegas Udvalgte og flittigt spillet på P3 og P6 Beat. Og så er han her i slutningen af 2022 ved at lægge sidste hånd på Reveal Party aka. Emily Holm Nyhuus’ tredje EP, som han producerer sammen med hende. “Den bliver helt overdrevet god,” lover Terkel.

Find Atusji på Instagram.

Atusji: “This Pain Is Not Yours” feat. Helena Gao