Sebastian

...kunne i 2021 fejre 50 års jubilæum – kæmpestort tillykke! Sangskriveren med det imponerende bagkatalog fejrede det med albummet Tidløs erindring, og en jubilæumsturné er klar i 2022.

Ligesom resten af Danmark har sangskriveren Knud Grabow Christensen alias Sebastian været isoleret i løbet af coronapandemien. Han har brugt nedlukningen til at skrive og indspille albummet Tidløs erindring, der udkom 15. oktober 2021.

Pandemieen har naturligt sat sine spor i sangskrivningen på sangene ”Corona Homework Habit” og ”Corona Corona”. Derudover er det et væld af temaer og stilarter, der præger albummet – det sjove, det alvorlige, det tidstypiske og det tidløse.

Sebastian fejrer sit 50 års jubilæum i musikken med en storstilet bandturné. Det var nemlig i 1971, den nu 71-årige sangskriver udgav sit første album – og i øvrigt i 1981, han blev medlem af DJBFA.

Ligesom så mange andre turneer under pandemien, er også Sebastians jubilæumsturné blevet udsat over flere omgange. Men i 2022 går det løs! Hele landet får besøg, og publikum kan se frem til at høre moderne klassikere som ”Når lyset bryder frem”, ”Måske ku vi”, ”Romeo”, ”Hodja fra Pjort”, ”Fuld af nattens stjerner”, ”Nana”, ”80’ernes boheme” og mange, mange flere.

Med sig har Sebastian et solidt band bestående af musikere, der har spillet sammen med ham i mange år – i nogles tilfælde lige siden 70’erne og 80’erne. I øvrigt også med en hel del DJBFA-medlemmer om bord: Nils Henriksen, Michael Friis, Klaus Menzer, Perry Stenbäck, Misen Groth, Gry Harrit, Anne Sejer og Peter Dencher.

Se mere på Sebastians officielle Facebook-side.