Theis Vesterløkke

…udgør den ene halvdel af synthpopduoen Gents. Sammen med sanger Niels Fejrskov Juhl er han lige nu ude med breakup-albummet Souvenir og forbereder en stor turné i ind- og udland.

Souvenir er et breakup-album. Og det er et højlydt et af slagsen,” skrev Soundvenues anmelder om synthpopduoen Gents’ nye album, Souvenir, der udkom i februar 2022 på pladeselskabet Yachtvej. Autor-medlem Theis Vesterløkke står for synth og produktion i duoen, som han har sammen med sanger/tekstforfatter Niels Fejrskov Juhl.

”Gents har udskiftet det afslappede og loungede med en mere bombastisk, kommanderende form for synthpop, mens de udforsker kompleksiteterne ved et breakup – og de formår virkelig at få følelserne effektivt ud gennem højttalerne,” lyder det i anmeldelsen.

Den københavnske duo debuterede med EP’en Embrace the Future med bl.a. gennembrudssinglen “Love Is Tears” i 2015. Siden har Gents udgivet albummerne About Time (2017) og Human Connection (2019).

Theis og Niels varmer pt. op til en større turné, der begynder i maj 2022. “Lige nu går vi først og fremmest forbereder os på at skulle spille en masse livekoncerter. Vi har en fyldt kalender i Danmark i maj, og skal så lidt rundt i Europa bagefter,” fortæller Theis. Se alle datoer her.

“Derudover bruger vi meget tid på at udvikle et Gents iPhone-spil, som skal komme i forlængelse af albummet. Vi håber, at det er klar sidst på året, men det er for tidligt at sige endnu…” afslører han også.

Se mere om Gents.

Gents: “Gimme” (2022)