Ester Haslund-Gjerrild

udgør halvdelen af duoen Gå i Stå, som opfordrer til mere langsommelighed med debut-EP’en Forglem mig ej – og en broderet musikvideo

Sanger, sangskriver, musikterapi-studerende og DJBFA’er Ester Haslund-Gjerrild udgør sammen med Emil K. Christensen duoen Gå i Stå. Projektet er en hyldest til langsommeligheden, et fokus på hverdagens skønhed og et samvær med ”hvilen”. Duoens dansksprogede sange er en indbydelse til at stoppe op og gå i stå for en stund.

Esters helt skrøbelige nærværende stemme og Emils omsluttende melodiske lydtæppe skaber en ro. Duoens musik gennemsyres af tanken om, at vi mere end nogensinde har brug for at tage den med ro og gøre ting langsommere, end hvad det hektiske hverdagsliv i konkurrencestaten lægger op til.

F.eks. er coveret på både singlen “Hun går hjem” og EP’en Forglem mig ej broderet i hånden. Til singlen har hele 58 personer hjulpet med at brodere en musikvideo (!) – se den nederst på siden. Ester var i øvrigt også en del af DJBFA’s og Tuborgfondets Drivkraft for unge kvindelige musikskabere.

Gå i Stå: “Hun går hjem”.