Steffen Nordenstam

…spiller med en længere række artister som guitarist – live og i studie. Som komponist arbejder han på en guitarbaseret EP-trilogi under navnet s_nordenstam.

Steffen Nordenstam en af de nye navne, vi har kunnet byde velkommen i Autor i 2022. Steffen er komponist og guitarist og spiller med forskellige artister og kunstnere, live og i studie. Derudover producerer og mixer han samt komponerer musik til podcast og kortfilm. Som solist arbejder Steffen på et samlet instrumentalværk under navnet s_nordenstam. En EP-trilogi, hvor første EP, Damn it, honey_ep, udkom i januar 2021.

“Jeg føler lige nu en stærk motivation og længsel efter at skabe og bevæge mig som guitarist, samt for et kompositorisk og musikalsk virke, som jeg ønsker at udnytte nu. Jeg er meget interesseret i at fordybe mig i arbejdet med lydkomposition og lyd generelt, guitaren, lap steel, bue og synthesizerguitar, analoge guitarpedaler og de udtryk, man opnår i analog bearbejdelse af lyd,” fortæller Steffen.

“Jeg ser EP’erne som en slags tværsnit i min karriere. Efter 20 års erfaring og professionelt virke som guitarist for artister og i projekter plus producer- og mixarbejde og med et stærkt netværk af kolleger og kunstneriske samarbejdspartnere, har jeg en stærk ambition om at lave et samlet instrumentelt guitarværk i eget navn, bestående af disse tre EP-udgivelser med hver deres specifikke dogmer, kreative processer, lyd og udtryk,” lyder det fra Steffen.

Find Steffen Nordenstam på hans officielle hjemmeside, Instagram eller Bandcamp.