Anna Brønsted

…alias Our Broken Garden er tilbage med ny musik efter hele 13 år. Albummet er summen af Anna gennem de 13 år, og det udkommer på Bella Union i sensommeren.

Sanger, sangskriver, guitarist m.m. Anna Brønsted alias Our Broken Garden har udsendt singlerne ”Fallen” og ”Storm” – som snart opfølges af en duet med John Grant og hele hendes tredje album, Blind, der udkommer 25. august 2023.

”Albummet hedder Blind, men handler om det stik modsatte. Om at kunne se indad og være bevidst om de blinde pletter, der forhindrer os i at se skønheden i det enkle liv. Som findes bag alt det, vi i samfundet definerer som succes og klassiske livsmål. Min egen eksistentielle søgen efter meningen med mig, startede med at jeg mistede den i form af beskeden om, at jeg ikke kunne få børn. Jeg forlod min elskede, fordi jeg fandt en ny kærlighed, og mistede også ham. Egentlig af kærlighed til dem begge to. Så mens alle omkring mig var travlt optagede af at bygge rede, faldt jeg eftertrykkeligt ud af min” fortæller Anna.

”Jeg ramte meningsløsheden, som viste sig at være det helt perfekte sted at sætte af mod den lykkelige struktur, som er rammen om mit liv i dag.” Anna restaurerede sit liv forfra, istandsatte et hus og fandt sin egen vej og lykkedes med at blive solomor til en nu 2-årig datter.

Blind er blevet til ud fra, hvad Anna har oplevet og er blevet i løbet af de seneste 13 år. En tilbagevenden til hendes kunstneriske stemme med et budskab om at reflektere og se, at det smukke ved livet er lige foran os i stedet for at jage bestemte idealer om lykke.

Blind udkommer på det britiske pladeselskab Bella Union (Beach House, Marissa Nadler, John Grant, Lowly m.fl.). Musikken er en varm og nuanceret skandinavisk soul, produceret af Anna i samarbejde med Brian Batz. Tekst og musik er skrevet af Anna med musikerne Søren Bigum (guitar), Moogie Johnson (bas), Sebastian Rochford (trommer), Adi Zukanovic (keys) og Mads Hyhne (trombone) om bord.

Our Broken Garden kan opleves live den 9. november 2023 i Brorsons Kirke i København og den 10. november i Lukas Kirke i Aarhus.

Se mere til Anna Brønsted og Our Broken Garden på Facebook, Instagram og OurBrokenGarden.com.

Our Broken Garden: “Fallen” (2023)