Astrid Cordes

…har efter en årrække Shy Shy Shy udsendt sin debut-EP, Beautiful Mess. Udgivelsen indeholder bl.a. den hudløse single “There, There”.

Astrid Cordes har markeret sig de seneste år som en del af duoen Shy Shy Shy, især med hittet “Do Not Ask”. Nu går Astrid imidlertid egne veje. I september 2020 udgav hun for første gang musik i eget navn.

Blandt de følgende singler var “There, There” (se video nederst på siden), der satte ord og toner på de mange tanker og følelser, som en ufrivillig abort afstedkom i 2019. Sangen vakte genklang hos mange ligesindede og blev også startskuddet til ny musik, der peger i en mere personlig og kompromisløs retning for Astrid. “Jeg havde brug for at sætte mig selv på spil efter at have befundet mig trygt og godt i Shy Shy Shy i så mange år,” fortæller hun.

Det er nu blevet til den seks numre lange EP Beautiful Mess, som udkom 12. marts på Celebration Records. Som Astrid skriver på sin Facebook-side, er EP’en blevet til i et helt usædvanligt 2020. Dels arbejdede hun på sin første soloudgivelse under coronanedlukningen, og dels fødte hun sit første barn i efteråret. “Intet ved 2020 blev som jeg havde forventet. Det har været mere intens, hjeteknusende, livsbekræftende, kedeligt, frygtindgydende og vidunderligt end noget år, jeg før har oplevet.”

Astrid Cordes: “There There”