Camilla Munck

…stod i front for Wynona og Moogie//Johnson, men er nu genfødt som soloartist med albummet AEON. Snart står den på livekoncerter og en særlig forestilling på Sydhavn Teater.

Sangskriver og sanger Camilla Munck var omdrejningspunkt i Wynona og Munck//Johnson i 00’erne. Camilla har også skabt soundtracks og lyddesigns og samarbejdet med bl.a. Chorus Grant, Jacob Bellens, Spejderrobot og Lise Westzynthius.

Nu er Camilla Munck tilbage – for første gang som solist og i eget navn. Hendes ærlige og følsomt reflekterende indiepop har fundet sin form på albummet AEON, der udkom i oktober 2021.

AEON er drevet af nysgerrighed og frihed til at eksperimentere (…) Arbejdet har været en art de- og rekonstruktion af mig selv, som musiker og som menneske. Processen har været en betingelse for at kunne sætte mig selv fri og samles igen i den her – med et stort ord – genfødsel som soloartist.”

Lige nu forbereder Camilla sig til at stå på scenen. ”Til foråret og forsommeren skal jeg spille AEON-koncerter med mit fantastiske band. At træde ind i det musikalske rum med dem er hver gang en undersøgelse og en kæmpe fornøjelse, så det glæder jeg mig helt utroligt meget til, og så endda foran reelle publikummer!”

Sideløbende skal Camilla være med i Sydhavn Teaters opsætning af Heiner Müllers Billedbeskrivelse fra 3.-17. juni som komponist, (eneste) musiker og performer. ”Der er tale om en uhyre massiv tekst, billeder på billeder, ord på ord, og alt det har vi tænkt os at opløse. Intet mindre!”

Følg Camilla Muncks koncertdatoer på hendes Facebook.

Camilla Munck: “Dear Is Both Too Loving and Informal” (2021)