Lars Bo Kujahn

…tager denne sommer til Cairo og indspiller musik til sit kommende album med ensemblet Oriental Mood. Og så er han aktiv i sin duo med Kasper Søeborg.

Komponist og multiinstrumentalist Lars Bo Kujahns vej i musikken begyndte som rocktrommeslager i 70’erne, men det blev lyden af især Mellemøsten, der trak. Lars Bo har studeret slagtøj på konservatoriet i Istanbul og i Cairo samt undervist i orientalsk percussion. Han spiller også det arabiske “klaver”, qanun.

For tiden er Lars Bo aktuel i duoen Lars Bo Kujahn/Kasper Søeborg, som i efteråret udgav deres første album på Musikforlaget Olafssongs: Egne instrumentale kompositioner, der hver har tilknyttet et digt; deraf albummets titel Word’n Global.

Lige nu arbejder han også på det næste album med sit ensemble Oriental Mood med arbejdstitlen Amal (“håb”). I sommerens løb er han i Cairo for at holde ferie med sin egyptiske familie samt for at indspille de nye kompositioner.

Lørdag den 4. september 2021 kan Lars Bo Kujahn høres sammen med Fatma Zidan i Koncertkirken på Blågårds Plads i København. Han spiller også i Ishøj Kulturcafé den 20. november med Oriental Mood, Nouran Abutalep og Samer George.

Se mere på OrientalMood.dk og duoens Facebook-side.

Lars Bo Kujahns “Longitude” live med Oriental Mood og Shashank Subramaniyam på Baltoppen (2019).