Mathias Bertelsen

…er både aktuel med sit eget band The Entrepreneurs i form af nyt album og efterårsturné – i en koncertsæson, hvor det hele “sprænger i luften” – og sammen med Linn og Blood Child.

Sanger, sangskriver og guitarist Mathias Bertelsen er sammen med Anders Hvass og Jonas Wetterslev i The Entreprenuers ude med deres andet fuldlængdealbum, Wrestler; en omgang melodiøs og skramlet rock.

Som mange andre i branchen har The Entrepreneurs været ramt af coronanedlukningerne, der stak en kæp i hjulet på tourdatoer. De var i den forbindelse en del af Royal Beers Tak Rock-kampagne med fokus på “de aflyste navne”. I Tak Rock-interviewet talte Mathias om udsigterne til efteråret 2021, hvor livemusikken sparkes i gang igen.

“Når det åbner op igen, sprænger det jo bare fuldstændigt i luften,” sagde han. “Nedlukningerne har jo skabt et kæmpe vakuum i hele koncertbranchen. Nu er alle bare klar til at spille og udgive ny musik på samme tid. Så det er en kamp om de datoer, der ikke findes,” lød det.

I et tætpakket koncertefterår har The Entrepreneurs allerede spillet på Reeperbahn Festival. Nu er de klar til turné med start i Aalborg 8. oktober, over Odense, København, Aarhus, Albertslund samt koncerter i Norge. Se alle datoer her.

Mathias spiller desuden også med Linn og i bandet Blood Child sammen med sine brødre, Emil og Mads Bertelsen, samt Marikka Katrina Hoejen, Lasse Dybdahl og Hjalte Ross (tidligere modtager af DJBFA’s Upcoming-pris). Der er også koncerter på vej med Blood Child plus nyt album i 2022.

Se mere om Mathias Bertelsen og The Entrepreneurs her.

The Entrepreneurs: “Wrestler” (2021)