Petra Skibsted

…alias Peachlyfe er en mangefacetteret elektronisk musikskaber, der har taget den københavnske technoscene med storm. Dette forår er Peachlyfe klar med ny EP og et stort internationalt projekt.

Den elektroniske komponist, livemusiker, producer og DJ Petra Skibsted aka. Peachlyfe har imponeret den københavnske technoscene med sine hårdtslående og legesyge live sets. I 2020 udgav Peachlyfe EP’en All Tits Are Real, All Money Is Fake, All Hail Satan, der sendte dem videre fra København på turné i Europa.

Der er stærke politiske overtoner i udgivelserne og en nærmest anarkistisk tilgang til genre, der omfavner lige dele raveeufori, saftig techno og episk trance og endda bevæger sig ud i hørespil og surrealistiske samtaler om at blive flydende. Altid med et skævt smil på læben. 

Ud over debuten har Peachlyfe udgivet EP’erne Swamplyfe og Against All Reason. Den 31. marts 2023 udkommer næste skud på stammen, Boi ¯\_()_/¯ på det tyske pladeselskab Akronym.

Vi har spurgt Petra, hvad de arbejder på lige nu: “De sidste tre år har jeg lavet og udgivet EP’er og enkelte tracks og remix til compilations. Det seneste halve og det næste hele år arbejder jeg på et lidt større og rigtig spændende projekt, der, ud over mig, involverer en forfatter fra Portugal, en kunstner fra Istanbul og et label i Berlin,” fortæller Petra.

Hør mere til Peachlyfe på Soundcloud eller følg med på Instagram.

Peachlyfe: “Creeper” (2021)