Raymonde Gaunoux

...er nyt medlem hos DJBFA. Rays duo Feel Freeze udgiver nyt i 2022, og Ray arbejder også på sit første soloalbum. Ray er desuden transaktivist og underviser på musiklejrene Pop-Pilot.

Den dansk-amerikanske komponist og musiker Raymonde Gaunoux alias Ray er en af de nye navne, der har sluttet sig til foreningen i 2021. Hjerteligt velkommen!

Sammen med Mathias Lilholt udgør han electropopduoen Feel Freeze, som står bag EP’en Future Emotions in a Digital Heart (2016) og albummet Feathers and Scars (2018), hvorfra flere singler er blevet spillet på britisk BBC’s radio samt hos P6 Beat.

Duoen har en ny EP på trapperne i 2022, co-produceret af Peachlyfe. Den bliver et i al fald foreløbigt punktum for Feel Freeze, da både Ray og Mathias skal ud og udforske musikken som solister. Til januar rejser Ray til USA for at arbejde videre på sit soloalbum.

Ray er transperson og betragter sig som queer- og transaktivist. Bl.a. via podcasten Uhørte Frequenzer arbejder han for at fremme synligheden af transidentitet i dansk musik og i offentligheden i det hele taget. Også hos Beats by Girlz Denmark, hvor Ray underviser, kombinerer han fokus på køn, identitet og musik, og han er bl.a. elektro-instruktør på Beats by Girlz’ Pop-Pilot, musiklejre for unge piger (m.m.) i alderen 14-19 år.

Se mere på Rays Instagram.

Feel Freeze: “Bridge to Your Heart” (2018)